Μην ξεχάσεις να περάσεις ΚΤΕΟ, δες γιατί!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η ενεργοποίηση του νόμου 4530/2018 σημαίνει ότι από την 1η Οκτώβρη θα γίνεται διασταύρωση στις βάσεις δεδομένων τόσο του Υπουργείου Μεταφορών όσο και του Υπουργείου Οικονομικών.

 

Περάστε το όχημά σας από ΚΤΕΟ, από 1/10/2018 η ηλεκτρονική διασταύρωση φέρνει πρόστιμο 150 ευρώ

Στο μεν πρώτο είναι καταχωρημένα τα οχήματα που έχουν περάσει ΚΤΕΟ ενώ στο δεύτερο όλα τα οχήματα. Καταλαβαίνετε ότι ο εντοπισμός των οχημάτων που δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ (υπολογίζεται σε περίπου 1.000.000) θα είναι πολύ εύκολος.

Το ίδιο ισχύει και για τα ανασφάλιστα για τα οποία έχουν ήδη σταλεί τα σχετικά «ραβασάκια» έστω κι αν συνοδεύτηκε από ένα αρχικό φιάσκο αφού χιλιάδες από εκείνα ήταν διεγραμμένα ή εκτός κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλά προβλήματα. Με το ΚΤΕΟ τα πράγματα είναι πιο «απλά» και ο εντοπισμός ευκολότερος οπότε το «αχ, ξέχασα» θα το πληρώσετε με απευθείας χρέωση στο ΤΑΧΙS με το ποσό των 150 euro.

Υπολογίζεται ότι το περίπου ένα πέμπτο των οχημάτων που κυκλοφορούν σήμερα στην Ελλάδα δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ. Οπότε το safari των οικονομικών υπηρεσιών από 1/10/2018 έχει πολλούς εν δυνάμει «πελάτες». Θέλεις να είσαι ένας από αυτούς;

Share.

Πες μας τη γνώμη σου!