Πόσο μπορεί να κοστίζει μία κλασσική μοτοσυκλέτα 400cc;

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tην πρωτοείδαμε στην έκθεση της Αθήνας, την Ανοιξη. Κλασσικές γραμμές που θυμίζουν έντονα Bonneville, full size μέγεθος και λεπτομέρειες που δεν περνάνε απαρατήρητες στους λάτρεις του είδους. Εξώραφη σέλα, δίχρωμο ρεζερβουάρ με τη κλασσική προστασία στα πλάγια, νίκελ σε προβολέα, όργανα, φτερά, διπλά αμορτισέρ πίσω και ακτινωτούς τροχούς, μονοκύλινδρος αερόψυκτος (αλλά ψεκαστός) κινητήρας,  διπλές εξατμίσεις pee shooters και …μανιβέλα! Πόσο είπες ότι πάει;

Κλασσικές γραμμές για την Daytona Rockstar 400, τώρα σε ειδική τιμή προσφοράς

Οι γραμμές της ξυπνούν μνήμες και εικόνες από τα παλιά. Η ρετρό σχεδίασή της θα εκτιμηθεί από όλους τους λάτρεις της κλασικής μοτοσικλέτας και θα τραβήξει τα βλέμματα των περαστικών.

Πρόκειται για μία μεσαίου κυβισμού μοτοσικλέτα που καλύπτει με πιστότητα τις προδιαγραφές ενός κλασικού μοντέλου του ’50 και του ’60. Φοράει αερόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα, φέρει ακτίνες στους τροχούς, ντεπόζιτο σε σχήμα “δάκρυ”, μεταλλικά εξαρτήματα, αλλά και ταμπούρο στον πίσω τροχό.

Καλύπτοντας τις προδιαγραφές EURO4, η Daytona RockStar 400 συμπληρώνει το κενό εξέλιξης των ιστορικών μοτοσικλετών με αυτές του σήμερα.  Διαθέτει τετραβάλβιδο κινητήρα 28 ίππων που τροφοδοτείται με ηλεκτρονικό ψεκασμό, σύστημα πέδησης ABS και κινείται με μόλις 3.4  l/100km

Τώρα, και για περιορισμένο αριθμό οχημάτων, η τιμή της RockStar διαμορφώνεται στα 3.490 € (τιμή μετρητοίς) με έκπτωση 400€ από την αρχική τιμή, αποτελώντας την πιο ελκυστική πρόταση στην κατηγορία της.

Share.

Πες μας τη γνώμη σου!