1ος αγώνας πανελλήνιου πρωταθλήματος enduro 2019

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

To Σαββατοκύριακο 16 & 17 Φεβρουαρίου 2019 θα διεξαχθεί στον Ωρωπό ο πρώτος αγώνας για το ΠΠ. enduro και ο πρώτος για το Πρωτάθλημα enduro Νότιας Ελλάδας. Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του διοργανωτή Ε.Δ.Ο. (Εκτός Δρόμου Ομάδα)

Ο 1ος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro γίνεται στην Σκάλα Ωρωπού στα μέσα Φλεβάρη, από το Αθλητικό Σωματείο Εκτός Δρόμου Ομάδα (Off Road Team) σε συνεργασία με την νεοσύστατη στην Ομοσπονδία μας ΑΜΟΤΟΕ, Αθλητική Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ωρωπού.

Ένα δύσκολο εγχείρημα τόσο αγωνιστικά, όσο και οργανωτικά, ένας αγώνας δίπλα στην Αθήνα, σε μια χειμερινή εποχή με τελείως διαφορετικό τερέν από τον περσινό αγώνα, αφού το υγρό στοιχείο και τα νωπά εδάφη θα κάνουν πιο έντονη την παρουσία τους.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε 4 κύκλους των 60 χιλιομέτρων για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το Σάββατο, και 3 την Κυριακή, και σε 2 κύκλους μόνο την Κυριακή για το Πρωτάθλημα Νότιας Ελλάδας.

Οι ειδικές διαδρομές θα βρίσκονται ΚΑΙ οι 2 μέσα στην Σκάλα Ωρωπού, σε απόσταση μόλις 300 μέτρα μεταξύ τους, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο τους θεατές αλλά και τις ομάδες να απολαύσουν ένα χορταστικό θέαμα συγκεντρωμένο δίπλα τους.

Θα υπάρχουν 2 ΣΕΧ στον κάθε κύκλο, ενώ με το τελείωμα του 3 κύκλου θα επαναλαμβάνονται και πάλι οι Ειδικές, για ακόμη περισσότερο αγωνιστικό χρόνο Ειδικών Διαδρομών.

Η διαδρομή θα είναι ευχάριστη και με ροή, με ελάχιστα δύσκολα σημεία, σαφώς ευκολότερη από την περσινή διαδρομή, αφού εξελίσσεται σε τελείως διαφορετική περιοχή.

Παράλληλα, το Σάββατο, θα γίνει και συνάντηση Vintage Enduro μοτοσυκλετών, σε μια βόλτα φιλικού χαρακτήρα, ως προπομπός ενός μελλοντικού σχεδίου αξιοποίησης ανάλογων μοτοσυκλετών.

Σας περιμένουμε όλους, ως αγωνιζόμενους, αθλητές, εθελοντές ή ως θεατές, σε μια γιορτή του Ελληνικού Enduro σε ένα μέρος αλλά και μια εποχή ιδανικά για enduro δίπλα στην Αθήνα!

Τον αγώνα μας στηρίζουν ο Δήμος Ωρωπού, η ΚΕΔΩ, η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Ωρωπού και προπάντων τo Δήμο Ωρωπού, η Ένωση Εμπόρων – Επαγγελματιών – Βιοτεχνών Ωρωπού

Share.

Πες μας τη γνώμη σου!