Δύο ελληνικές συμμετοχές σε αφρικανικά Rally

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
H Πολυτίμη Κυιακοπούλου και ο Δημήτρης Αθανασουλόπουλος είναι οι δύο Ελληνες που μετέχουν σε δύο διαφορετικά αφρικανικά Rally αυτή τη περίοδο.

Η Πολυτίμη Κυριακοπούλου μετά την συμμετοχή της στο Rally Tuareg το 2018 θα λάβει μέρος σε δύο αγώνες που γίνονται στην μαροκινή έρημο. Το Merzuga Rally (31/3-5/4) και το Morocco Desert Challeng (11-20/4). O απώτερος στόχος της μοναδικής Ελληνίδας που μετέχει σε Rally είναι η συμμετοχή της στο επερχόμενο Rally Dakar του 2020. H αρχιτεκτόνισσα, μητέρα 4 παιδιών μας κάνει εδώ και καιρό περήφανους για τον δυναμισμό της και τους υψηλούς στόχους που θέτει κάθε χρόνο.
Στις 17-24 Μαρτίου, ο Δημήτρης -DOC- Αθανασουλόπουλος θα λάβει μέρος για μια ακόμη φορά στο Tuareg Rallye που θα γίνει φέτος στην Αλγερία! 
Ο αγώνας αυτός είναι 7ήμερος, συνολικού μήκους 2500 χιλιομέτρων, που δοκιμάζει αντοχές αναβατών και μοτοσυκλετών στα σκληρά εδάφη της Αλγερίας του Άτλαντα αλλά και στους ατέλειωτους μαλακούς αμμόλοφους της Σαχάρας που φημίζονται για την ομορφιά της ερήμου και τα μοναδικά πλάνα που μας θυμίζουν τις πραγματικές – αληθινές διαδρομές του Rally Paris – Dakar!
Ανάμεσα στους 250 αγωνιζόμενους, o Doc συμμετέχει στην κατηγορία Pro (στην δυσκολότερη βαθμίδα) αλλά και στους… βετεράνους (άνω των 50 ετών αναβάτες) με σκοπόπρώτα από όλα να περάσει καλά στην μαγική αυτή περιοχή και να τερματίσει για μια ακόμη φορά τον δύσκολο αυτό αγώνα, εκπροσωπώντας την χώρα μας ως πρεσβευτής του Serres Rally, του μεγάλου αγώνα Rally Raid που γίνεται στην Ελλάδα, αλλά και να συλλέξει εμπειρίες που κρατάνε μια ζωή!
Share.

Πες μας τη γνώμη σου!